Відповідь дружині? Путін скоро оголосить про своє весілля, - іноЗМІ

Після того, як колишня супутниця російського президента стала Людмилою Очеретною, Путін теж може зважитися на одруження, оскільки він пообіцяв про це подумати після того, як екс-дружина влаштує своє життя.

Подружжя Путіних напередодні розлучення. Фото:http://www.thetimes.co.uk/

Після того, як екс-дружина російського президента Володимира Путіна Людмила вийшла заміж, сам глава РФ також може знайти собі наречену. Про це пише кореспондент видання The Times, передають Патріоти України.

Журналіст видання Марк Беннетс зазначив, що коли пара розлучилася в червні 2013 року, Путін обіцяв не одружуватися знову, поки Людмила Путіна не знайде нового чоловіка. "Після цього я подумаю про себе", - сказав тоді російський президент.

Беннетс нагадав повідомлення ЗМІ про те, що колишня дружина президента вийшла заміж за Артура Очеретного, який зараз очолює видавництво, а раніше займався організацією заходів, у тому числі для "Єдиної Росії" і "Газпрому".

"Путін славиться закритістю свого приватного життя. Російську газету, яка в 2008 році повідомила про його таємне розлучення з дружиною і одруження з Кабаєвою, швидко прикрила влада після того, як Путін розкритикував журналістів з їх "грипозними носами і еротичними фантазіями", - відзначає автор публікації.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...