Відповідь на викриття соратника Яценюка: Савченко пояснила листування з російською терористкою

Сестра української льотчиці Надії Савченко Віра відповіла нардепу Антон Геращенко щодо звинувачень з листування з російською терористкою Марією Коледою.

За словами Віри Савченко, котра веде переписку своєї сестри, факт переписки відбувся ще наприкінці 2014 року, заначають Патріоти України.

"Шановний Антон Геращенко, лист котрий Надя написала здається ще під час свого першого довгострокового голодування ще в Москві, Марії Коляді, росіянці до котрої навіть консул РФ не прийшов в СІЗО України, був оприлюднений українськими ЗМІ ще наприкінці 2014 чи то на початку 2015 років", - написала Віра у Facebook.

Сестра колишньої полонянки також попросила Геращенка не клеймити Надію новинами про зраду. Сьогодні, нібито, російські ЗМІ "клеять Наді завербованість", а рік тому цими листами ніхто навіть не цікавився. У мережі дійсно можна знайти тексти листів Надії Савченко до Коледи, які датовані минулими роками.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...