Відповідальність неминуча: Білоруса покарають за прапор Росії на Паралімпіаді

Члену делегації Білорусі вдалося пройти по стадіону кілька десятків метрів, перш ніж прапор у нього забрали.

Скріншот

Міжнародний паралімпійський комітет має намір провести розслідування відносно делегації збірної Білорусі, один з членів якої з'явився на церемонії відкриття Паралімпіади з російським прапором, повідомляють Патріоти України.

Члену делегації Білорусі вдалося пройти по стадіону кілька десятків метрів, перш ніж прапор у нього забрали. В Паралімпійському комітеті заявили, що намагаються встановити особу порушника, після цього буде прийнято рішення про дисциплінарні заходи.

Після рішення про відсторонення російських спортсменів білоруська делегація пообіцяла пронести російський прапор на церемонії відкриття в знак підтримки російських паралімпійців.

Паралімпійський комітет заборонив білорусам це робити, заявивши, що подібна поведінка буде розцінена як політичний жест. Паралімпійські ігри проходять в Ріо-де-Жанейро з 7 по 18 вересня.

допомагав підготувати удар по ешелонах з технікою ЗСУ: СБУ затримала агента РФ на Кіровоградщині

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:45

Служба безпеки України затримала мешканця Кропивницького, який допомагав росіянам підготувати ракетний удар по залізничній інфраструктурі Кіровоградщини. Про це СБУ повідомила у п’ятницю, 10 травня, передають Патріоти України. За матеріалами справи, пі...

Відпрацювали влучно: Сухопутні війська показали серію вдалих ударів по силах ворога на фронті (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:28

Українські захисники провели серію успішних атак безпілотниками по техніці та живій силі окупантів у гарячих точках фронту. Відповідне відео вони опублікували у мережі. . Зазначається, що на відео показана робота 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. І...