Відразу видно спонсора: На переговори в Мінську терористи приїжджають на машинах посольства РФ, - Безсмертний

Росія дуже зацікавлена у продовженні конфлікта на Донбасі, але це не означає, що вирішення цієї проблеми не буде знайдено.

Роман Безсмертний. Фото: Тиждень.

Черговим доказом того, що за терористами на Донбасі стоїть Кремль, є те, що на переговори в Мінську представники "ЛНР" і "ДНР" приїжджають на автомобілях із номерами посольства Російської Федерації в Білорусі. Про це в прямому ефірі Обозревателя заявив представник України в тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

"Якось українські дипломати побачили, як представники "ЛНР" і "ДНР" вийшли з автомобіля з номерами посольства Російської Федерації. Ці люди перебувають на повному забезпеченні російського посольства в Республіці Білорусь, ну і спецслужб", - сказав Роман Безсмертний.

За його словами, переговори в Мінську допоможуть зупинити відкрите протистояння на Донбасі, але до повного завершення конфлікту поки далеко. "Я не вірю в швидке вирішення конфлікту на Донбасі, тому що учасником цього процесу є Росія, яка зацікавлена в тому, щоб на Євразійському континенті було багато "точок напруження". Але це не означає, що завтра на це питання не знайдуть відповідь", - зазначив Безсмертний.

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...