Відстежувала контрабанду: Савченко пояснила, навіщо їздила на окуповані території

За словами нардепа, в окупації люди не задоволені владою Плотницького і Захарченка.

Надія Савченко. Фото:https://ua-story.com.ua/

Народний депутат Надія Савченко під час поїздки на окуповані території відстежувала шляхи доставки контрабанди. Про це повідомила вона в ефірі каналу 112, передають Патріоти України.

“Я ходила в таких зонах, дійсно спілкувалася з людьми. Це не були нічиї запрошення, це відбувалося протягом перших трьох місяців. Я відстежувала перш за все шляхи контрабанди, де вони можливі, які можливі. Усю інформацію, яку я здобувала – передавала відповідним органам”, – сказала нардеп.

За словами Савченко, в окупації люди не задоволені владою Плотницького і Захарченка. “Також я дивилася на настрої людей. Люди там потребують допомоги. Наразі вони бажають, щоб війна закінчилася. Ті ж проблеми, що й у всій Україні, бракує грошей, страшенне невдоволення владою Плотницького. Владою Захарченка невдоволення менше, але і там, і там люди не бажають далі так жити”, – розповіла вона.

Савченко заявила, що поїде куди потрібно, можливо, навіть до Росії, якщо це буде на користь Україні. “Я буду їздити скрізь, куди вважатиму за необхідне, аби це було на користь Україні.

Навіть ризикуючи своїм життям. Навіть якщо за це в нас позбавляють доступу до державної таємниці. Жодної державної таємниці я не здала. І це перевірено всіма спецслужбами і органами України”, – підсумувала вона.

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...