Віджали бізнес сім'ї: Царьов поскаржився "хунті" на Корбана і поспішає допомогти СБУ

Екс-регіонал і у минулому так званий "голова парламенту Новоросії" вирішив допомогти українському слідству "через інтернет".

Олег Царьов. Фото:rusnovosti.ru

Генеральна Прокуратура України вилучила у політика Геннадія Корбана схеми, за якими здійснювалися рейдерські захоплення, і розписки, за якими він давав гроші подільникам. Таку думку висловив екс-"регіонал" Олег Царьов на одному з сепаратистських сайтів "Русская весна", передають Патріоти України.

"Зокрема, слідство з'ясовує, хто такі М.К. і В.А., що отримали, судячи з вилученої розписки, $600 тис. на захоплення хлібозаводу номер п'ять. Офіційні органи України взяли за правило спілкуватися зі мною по інтернету. Зокрема, повістки мені виставляють на сайті СБУ", - заявив Царьов.

Екс-нардеп вирішив "також за допомогою мережі допомогти слідству".

"П'ятий хлібзавод входить до складу Другого хлібокомбінату і був захоплений разом з рештою двадцятьма сімома підприємствами, що входять в бізнес моєї сім'ї. За силове захоплення відповідали Михайло Кашляк і Василь Астіон - ті самі М.К. і В.А. За моєю інформацією, за аналогічною схемою були захоплені активи на $1 млрд", - додав екс-"регіонал".

За його словами, "це той гешефт", заради якого "спалювали людей в Одесі та розпалювали війну на Донбасі".

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...