Війна в Сирії: Росія і війська Асада скинули вакуумні та «бочкові» бомби на Алеппо

В результаті атаки загинули 18 цивільних осіб, ще 50 поранені.

Бомбардування Алеппо. Фото: aa.com.tr.

Війська режиму Башара Асада та повітряно-космічні сили Росії атакували підконтрольні сирійській опозиції райони Алеппо, скинувши на них вакуумні та «бочкові» бомби. Про це повідомляє агентство Anadolu, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«В результаті атаки військ режиму Асада і ВКС Росії по підконтрольних опозиції районам Алеппо загинули 18 цивільних осіб, ще 50 поранені», - заявили в Управлінні цивільної оборони.

Відзначається, що російські винищувачі і вертольоти Військово-повітряних сил Сирії скинули вакуумні та «бочкові» бомби на магістраль Кастілло, населені пункти Джіср Хадж, Бадійін і Муйесір.

За даними Управління, крім того, російські ВКС завдали авіаудари по районам Анадан і Хрейтан, а також по населеному пункту Кафр Хамра.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...