Війська Асада повністю вибили ІДІЛ з Пальміри

​Сирійська армія і загони опозиції повністю звільнили місто Пальміра від терористів "Ісламської держави".

Бойовики ІДІЛ підірвали древній храм в Пальмірі. Фото: Твіттер.

Сирійська армія і загони опозиції повністю звільнили місто Пальміра від терористів "Ісламської держави". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

26 березня в ході наступальної операції в Пальмірі військовим вдалося зірвати прапор "ІД" з висоти, де розташований стародавній замок. Пізніше прапор спалили, а також відбили в терористів не лише стару, але й нову частину міста.

"Наші війська встановили повний контроль над містом і переслідують залишки відступаючих банд терористів "ІД", - підкреслено в заяві представника командування ЗС Сирії.

Бойовики були вибиті з казарм в районах Ель-Мутакаідін та Джамі. Сирійська сторона контролює висоту Тель-ес-Суккарі, яка дозволяє спостерігати за дорогою на північ до міст Дейр-ез-Зор і Ракка на Євфраті.

В ході розмінування доріг у Пальмірі сапери знешкодили десятки фугасів. Ймовірно, терористи таким чином намагались ускладнити просування військ.

Проросійський режим ставлеників Іванішвілі успішно розбудовує диктатуру московського зразку: Парламент Грузії затвердив закон про "іноагентів" у другому читанні

четвер, 2 травень 2024, 6:15

Парламент Грузії в середу, 1 травня, ухвалив у другому читанні законопроєкт про прозорість іноземного впливу, або закон про "іноагентів", який спровокував масові протести. Про це повідомляє Эхо Кавказа. . За його словами, закон про "прозорість іноземн...

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...