Військові злочинці: Кремль і Асад повинні бути покарані за розстріл дітей та жінок в Алеппо - МЗС Великобританії

У той же час посол США в ООН Саманта Пауер під час засідання ООН різко розкритикувала дії Росії і військових армії Асада в Алеппо. Випад на адресу Чуркіна був зроблений після його резонансних слів про інсценування наслідків авіаударів літаків ВПС РФ.

Наслідки бомбардування Алеппо. Ілюстрація:Fakty ICTV

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон звинуватив у вбивствах мирних жителів в Алеппо Кремль і Асада. У його заяві було сказано, що імена причетних до вбивств тисяч мирних жителів Сирії відомі всьому світу - за розстріли дітей, жінок і людей похилого віку повинні понести покарання Кремль і Башар Асад. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

У той же час посол США в ООН Саманта Пауер під час засідання ООН різко розкритикувала дії Росії і військових армії Башара Ассада в сирійському Алеппо. Випад на адресу Віталія Чуркіна був зроблений після його резонансних слів про інсценування наслідків авіаударів літаків ВПС РФ.

"Це ваша петля, три члена ООН (Росія, Сирія, Іран - ред.). Ви затягуєте петлю на шиї цивільних. Ви повинні соромитися. Замість цього, це вас підбадьорює. Ви готуєтеся до наступних атак. Ви насправді не здатні соромитися? Немає нічого, чого б ви соромилися? "- обурилася Пауер.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...