"Він боїться не Альянсу": У НАТО розповіли про найбільшу фобію Путіна

Російський президент дуже уважно стежить за своїми рейтингами та взагалі настроями свого населення.

Заступник генсека НАТО Александр Вершбоу заявив, що президент РФ Володимир Путін найбільше боїться прийняття цінностей західної цивілізації громадянами РФ, передають Патріоти України.

Так, Вершбоу уточнив: «Путін дуже уважно стежить за своїми рейтингами. Це те, що викликає у нього одну з найбільших фобій». За його словами, для Путіна це питання особистої безпеки: «Він не боїться НАТО або військової загрози, він боїться ідей і цінностей Заходу, і наших спроб поширювати їх». Вершбоу додав, що Європі і США необхідно зробити багато для того, щоб подолати загрози інформаційного протистояння, пропаганди та дезінформації.

підкреслив: "Я думаю, Путін бачить себе у війні з Заходом і західними цінностями. У цій війні існує багато фронтів, включаючи фронти всередині Європи, в Сполучених Штатах. Ми бачимо інформаційну війну, спотворення, дезінформацію і інші речі, які дискредитують або як мінімум змушують сумніватися в міцності наших демократичних цінностей та інститутів".

За його словами, Захід повинен зосередитися на реальній підтримці країн, які Путін «хоче підкорити для створення нового Радянського Союзу» і зазначив: «Але основний фронт для Путіна - Україна. І це є найбільш важкою битвою для нас, в якій ми можемо зробити багато з точки зору стримування прямої агресії».

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...