"Він хоч знає, де цей Крим на карті?": У штабі Клінтон пояснили, чому для Росії Трамп підходящий президент

​Росія вважатиме Трампа "своєю людиною" в Вашингтоні і буде домагатися через нього того, чого сама зробити вже не може.

Дональд Трамп. Фото: ВВС.

Росія вважатиме республіканця Дональда Трампа "своєю людиною у Вашингтоні" в разі його обрання новим президентом США. Про це заявив Радник з національної безпеки штабу кандидата в президенти США Хілларі Клінтон Джеремі Беш, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Вони будуть вважати його людиною, яка може зробити те, чого вони (Росія. - ред.) самі не можуть домогтися. Наприклад, ослаблення НАТО", - сказав радник Клінтон.

"Я не думаю, що Трамп хоча б знає, де Крим знаходиться на карті", - зазначив він у відповідь на те, що мільярдер заявив про готовність визнати Крим частиною Росії.

Нагадаємо, вибори в США відбудуться 8 листопада. Новий президент вступить на посаду в січні 2017 року.

Як повідомляли Патріоти України, віце-президент США Джозеф Байден назвав Дональда Трампа загрозою для національної безпеки США і найбільш неосвіченим кандидатом за всю історію Америки, який принижує союзників і обіймається з диктаторами.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...