Він точно "тверде печивко": Трамп придумав для Путіна нове прізвисько

Президент США зазначив, що не знає Путіна і не знає, що він робить для Росії.

Трамп і Путін. Ілюстрація:BBC.com

Президент США Дональд Трамп придумав для свого одіозного російського колеги Володимира Путіна вдалий, на його думку, вираз. Зокрема, в інтерв'ю для Fox News Трампа просили в двох словах описати Путіна. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

"Я не знаю його, але він точно "тверде печивко" (tough cookie, - ред)", - заявив президент США. При цьому Трамп зазначив, що не знає Путіна і не знає, що він робить для Росії.

"Я не знаю, що він робить для Росії, але в якийсь момент ми дізнаємося", - зазначив він.

На РИА Новости цю заяву Трампа поставили в топи. Там відразу почали збиратися коментарі адептів Путіна (кремлеботів). Наводимо найбільш рейтингові:

"Не подлизывайся, давай...лучше думай, как не погрузиться по уши в кровь Ближнего Востока...судя по твоим планам новым, тебя в это и втягивают!!! и можно сказать, что удачно втягивают...уже сколько мирных убили с того момента, как ты влез в кресло президента....такими темпами скоро не будет уже пути назад!!! О!! А наше то, Твёрдое Печенько, крепкое, зубки то, поломаете" - біснуються путінські тролі.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...