"Він все бреше!": Адвокат Єфремова вимагає від ГПУ притягнути до відповідальності іншого екс-нардепа

Помічник нардепа від "Самопомочі" Олени Сотник Євген Солодко, який захищає одіозного регіонала, звинувачує Володимира Ландика у поданні завідомо неправдивих сідчень.

Суд приймає рішення про обрання запобіжного заходу Олександру Єфремову. Фото: rbc.ua.

Захист колишнього народного депутата "Партії регіонів" Олександра Єфремова направив в Генеральну прокуратуру України заяву про притягнення до кримінальної відповідальності іншого екс-нардепа політсили - Володимира Ландика. Про це повідомив адвокат Єфремова Євген Солодко, передають Патріоти України з посиланням на 112.ua.

За його словами, заяву проти колишнього регіонала направлено за надання неправдивих свідчень.

Нагадаємо, про затримання Єфремова стало відомо 30 липня. Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Єфремов був затриманий у зв'язку з можливою причетністю до створення "ЛНР".

Також екс-регіонал Володимир Ландик заявив, що захоплення Луганської ОДА та СБУ сталося по команді Єфремова.

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...