Він знає все: Ложкін назвав двох претендентів на пост прем'єра

Основними претендентами на крісло прем'єра є міністр фінансів Наталія Яресько та спікер Верховної Ради Володимир Гройсман, - глава Адміністрації Петра Порошенка.

П.Порошенко і Б.Ложкін. Фото: sokrytoe.org.

Питання про зміну прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка вже не стоїть. Про це повідомив глава Адміністрації Президента Борис Ложкін в ефірі «Радіо Вести», передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Безумовно, Яценюк коли-небудь піде. Як відомо, зараз ведуться активні переговори по формуванню нової коаліції або по збереженню старої. Питання не в тому, чи піде Яценюк, а чи буде нова коаліція, і під кого вона буде сформована», - підкреслив Ложкін.

За словами глави АП, основними претендентами на крісло прем'єра є міністр фінансів Наталія Яресько та спікер Верховної Ради Володимир Гройсман.

«Зараз основні претенденти - Яресько та Гройсман, і в залежності від того, кого підтримають три фракції в парламенті, той і буде обраний. Багато хто не підтримує ідею повністю технократичного уряду, яку пропонує Яресько. Це трохи знижує її шанси. Я вважаю, що прихід технократів в кризовий період - це один з можливих виходів», - вважає Ложкін.

Поява третього кандидата на пост глави уряду зараз малоймовірна.

«Мені поки невідомо про будь-які остаточні рішення по кандидатурі. У понеділок-вівторок будуть активні консультації, після яких буде зрозуміло, чи формується нова коаліція під прем'єра Гройсмана або під прем'єра Яресько. Третій кандидат, я думаю, не з'явиться», - додав Ложкін.

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...