Віра Савченко розповіла, чому Путін не обміняє її сестру на диверсантів-ГРУшників

Українську льотчицю не обмінюватимуть на Александрова та Єрофєєва, щоб не кидати тінь на Путіна, вважає сестра Надії.

Віра Савченко. Фото:hromadskeradio.org

Сестра української льотчиці та народного депутата Надії Савченко Віра вважає, що Росія, скоріш за все, не буде проводити обмін її сестри на російських ГРушників Євгена Єрофеєва та Олександра Александрова. Таку думку вона висловила під час спілкування зі ЗМІ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Вона зазначила, що Кремль не бажає пов'язувати Надію та ГРУшників. "Їм потрібно буде пояснювати, що це за люди (Єрофеєв та Александров, - ред.), звідки вони взялись.

А там далеко не всі журналісти знають про їхнє існування. Тому це на внутрішній ринок Росії і на Путіна кине тінь. Моя думка, що вони не хотіли б афішувати це", - наголосила Віра.

Вона додала, що по факту обмін все-таки може пройти, але його не будуть висвітлювати юридично.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...