Віра Савченко виступила на захист своєї сестри

Жінка просить менше критикувати вчинки Надії Савченко і не поливати її брудом.

Фото: www.ukrinform.ua

Сестра народного депутата від «Батьківщини», члена української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Надії Савченко запропонувала зменшити обороти всім критикам її сестри, повідомляють Патріоти України.

«Все, що почалося з вашої «легкої» подачі навколо Наді, ваші дресировані ЗМІ почали працювати «краще» російських, це все зрозуміло... Ви злякалися. Ви так хотіли в президенти, а тут Надя... і з амбіціями», - заявила Віра Савченко.

Вона стверджує, що люди не задумуються над сенсом та глибиною слів Надії Савченко, а поспішають з висновками та обливають її брудом.

«Ви не втомлюєтеся створювати псевдоновини, фейкові сторінки у соцмережах... Не втомлювалися б ви так за Україну боротися, а не проти неї. Ви так рясно поливаєте Надію, що люди вже починають підозрювати, що щось не так. Зменште оберти», - наголосила сестра української льотчиці.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...