"Вірю, що Надя "не скурвиться": Генерал пояснив, на що здатна Савченко "серед шакалів" у Раді

Надія може зробити багато чого в Комітеті з питань національної безпеки і оборони, якщо сформує хорошу команду, вважає Дмитро Уманець.

Надія Савченко у ВР. Фото:www.2000.ua

Народний депутат України Надія Савченко може зробити багато чого в Комітеті з питань національної безпеки і оборони, якщо сформує хорошу команду; Надія може сприяти боротьбі з корупцією у вищому військовому керівництві країни. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив генерал-лейтенант запасу Дмитро Уманець, інформують Патріоти України.

"Звичайно, їй одній буде важко. Але краще мати її таку, ніж мати корупціонера, який, замість того, щоб озброювати Збройні сили, своїми корупційними діями їх роззброює", - сказав він. "Їй треба підібрати хорошу команду і наводити порядок, бо вся преса кричить: незважаючи на війну, в армії крадуть. Мені як генералу це чути прикро, соромно, сумно і боляче", - підкреслив Уманець.

На питання, чи може Савченко зайняти пост голови профільного Комітету Верховної Ради, генерал відповів: "Звичайно, голови там треба міняти. Але мені здається, покладати на неї Комітет у даний момент рано з кількох причин. По-перше, вона все-таки була відірвана від життя. По-друге, у неї поки немає вищої військової освіти. По-третє, все-таки немає досвіду. По-четверте, вона поки сама не знає, куди вона потрапила", - відповів генерал.

У цьому контексті він зауважив: "Ми з вами прекрасно знаємо, що 90% депутатів Верховної Ради - натуральні шакали. Вони почнуть її обробляти, підсовувати різного роду рішення, щоб підставити, а потім насміятися". "Але я вірю, що Надя "не скурвиться", як вона сама про це сказала", - зауважив Уманець.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...