Вірогідний наступник Путіна розповів, як відстрелювався від ведмедя, котрий міг з'їсти Володимира Володимировича

Схоже, операція "наступник" вступає у нову фазу. Дюмін шукає любові росіян байками про відданість і цінні послуги шефу.

Олексій Дюмін. Фото:www.kommersant.ru

Олексій Дюмін, який тимчасово виконує обов'язки губернатора Тульської області розповів, як кілька років тому, працюючи в охороні Володимира Путіна, розрядив обійму патронів в молодого ведмедя, який пробрався в будинок, в якому спав президент Росії. Про це пише Коммерсант, інформують Патріоти України.

"У мене було нічне чергування. Путін вже спав, і мені по рації передали, що до входу в будинок, де відпочивав Путін, підійшов ведмідь. Мені спочатку це здалося жартом, але я побачив, що біля дверей дійсно стоїть ведмедик великих розмірів", - згадує Дюмін.

Він каже, що йому довелося відлякати великого хижака зброєю, і при відкритті дверей Дюмін під ноги ведмедю розрядив всю обійму пістолета.

Також Дюмін розповів, що після звільнення від чеченських бойовиків села Знаменське, Путін вирішив провести зустріч зі старійшинами села.

У вертольота президента РФ виникла технічна неполадка, борт здійснив жорстку посадку, що ледь не коштувало життя Путіну".

"Вертоліт став набирати швидкість, але коли ми відірвалися приблизно на метр від злітної смуги, під обшивкою спалахнуло полум'я, пішов дим і машина жорстко приземлилася", - розповів ще одну історію з "щасливим кінцем" колишній працівник служби охорони російського президента.

Як ми вже повідомляли, Слава Рабінович розповів, що призначеногов.о. губернатора Тульської області Олексія Дюміна називають наступником президента РФ Володимира Путіна.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...