Вірте лише нам: Пєсков заявив про "невиразні сумніви" щодо фільму про "Боїнг"

За словами прес-секретаря Путіна переважна більшість інформації про трагедію "носить спекулятивний характер".

Дмитро Пєсков. Фото:www.slovoidilo.ua

У Кремлі висловили сумніви в правдоподібності доповіді експертно-журналістської групи Bellingcat про розслідування причин аварії малайзійського Boeing у небі над Україною в 2014 році. Про це журналістам повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Я не знаю, наскільки може бути правдоподібною ця інформація", - сказав він. За словами Пєскова, переважна більшість інформації про трагедію "носить спекулятивний характер".

"Є дані, які офіційно надавалися російськими фахівцями, російськими експертами; у першу чергу ми закликаємо орієнтуватися на ці дані", - заявив прес-секретар Путіна.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...