Візит на "віджату" територію: Медведєв прибув до Криму

Прем'єр-міністра РФ чекає нарада щодо стану та перспектив розвитку організацій промисловості Криму і Севастополя.

Дмитро Медведєв. Фото:www.rbc.ua

Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв прибув в окупований Крим в п'ятницю, 4 серпня. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Після прибуття на півострів він відправився на суднобудівний завод «Море», де пройде нарада про стан промисловості анексованого Криму.

Глава російського кабміну, як очікується, огляне завод, пізніше під його керівництвом відбудеться нарада щодо стану та перспектив розвитку організацій промисловості Криму і Севастополя, а після цього Медведєв зустрінеться з так званим "главою" Криму Сергієм Аксьоновим і "т.в.о. губернатора" Севастополя Дмитром Овсянніковим.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...