Візит в Країну Вранішнього Сонця: Парубію у Японії назвали головну умову для інвестицій в Україну (відео)

​Спікер ВР перебуває в далекій країні з робочим візитом.

Андрій Парубій під час візиту у Японію. Фото:Fаcebook

Санкції проти Росії повинні діяти до повного виконання "мінських угод". Про це заявив прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе на зустрічі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм. Про це ідеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Український політик подякував японському колезі за підтримку територіальної цілісності України. Також Парубій обговорював зі східними партнерами можливу співпрацю в оборонній та економічній галузях.

Іноземні колеги запрошення прийняли, але пояснили, що зі значно більшим ентузіазмом повезуть гроші до України вже після проведення судової реформи.

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...

Покласти край мародерству армії: НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:05

Національний банк України (НБУ) заборонив банкам і небанківським фінансовим установам приймати в заставу за кредитами фізичних осіб дрони, тепловізори та інші подібні товари подвійного використання. Про це повідомляє пресслужба регулятора. Відповідні з...