"Владна верхівка неукраїнської крові, вона не відчуває наш народ" - Савченко пояснила свій вислів про ж*дів при владі (відео)

Нардеп запевнила, що не є ані антисемітом, ані расистом.

Надія Савченко. Фото:скрін відеоПозафракційний нардеп Надія Савченко не збирається виправдовуватися за те, що назвала вище керівництво України "ж*дами", і в той же час не вважає себе антисеміткою. Про це вона розповіла в ефірі передачі Бацман.Live на каналі 112 Україна, передають Патріоти України.

За словами Савченко, вона ніколи не говорила про ж*дів "зі зла до єврейського народу". "Я говорила це дуже правдиво по відношенню до української влади. Вона дійсно неукраїнської крові. І тут не йдеться про кров будь-якої національності. Я говорю про те, що їх серце не б'ється в ритмі України. Вони не відчувають наш народ і людей, які ходять по українській землі ", - заявила Савченко.

На уточнення ведучої, що коли починають говорити про питання крові, то відразу згадується особистість Гітлера, нардеп підкреслила, що "це вже інша проблема".

"Проблема в тому, що світові нав'язані такі поняття, які трактуються або так, або ніяк. І тільки хтось наважується перейти цю грань, він відразу стає по той бік", - сказана Савченко, додавши, що масові вбивства євреїв - це остання велика трагедія, про яку пам'ятає світ, але "ніхто не може згадати про період Київської Русі або копнути ще глибше".

"Це реалії війни, коли люди вбивають інших людей, тому що вони не такі як вони самі. Через колір шкіри, крові або чогось ще. Це добре, що цю проблему (антисемітизму. - Ред.) поставили руба, що є така грань, яку переходити не можна, але за своєю природою, я ні антисемітка, ні расистка. я в будь-який нації можу визнати, що є хороші і погані люди ", - пояснила Савченко.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...