Волга-Волга, Лугандон збирає "найкраще": Екс-глава Держфінпослуг, що відсидів за хабар, хоче на вибори "Л-ДНР"

Своїми ідеями виборців окупованої території зібрався підкорити "Союз лівих сил".

Лідер "Союзу лівих сил" Василь Волга. Фото:ru.wikipedia.org

Партія "Союз лівих сил", яку очолює Василь Волга, збирається на вибори у так званих "республіках". Про це сам Волга заявив на прес-конференції, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

"Ми будемо брати участь у виборах "ЛНР" і "ДНР", щоб з'єднати Україну. Якщо такі вибори відбудуться в рамках Мінських домовленостей. Ми хочемо бути тією політичною силою, яка почне зшивати нашу вже розірвану країну", - заявив Волга.

26 березня на з'їзді партії "Союз лівих сил" було оголошено про об'єднання всіх лівих в Україні. В партію увійшли представники колишньої Компартії, Соцпартії, ГО "Громадський контроль" та інших політичних партій і громадських організацій.

Як відомо, 24 вересня 2012 року Шевченківський районний суд засудив Волгу, який був затриманий у липні 2011 року, до 5 років позбавлення волі за замах на одержання $500 тис. хабара. У грудні 2014 року Ленінський районний суд Полтави змінив колишньому главі Держкомісії з регулювання фінансових послуг Василю Волзі невідбутий термін ув'язнення на більш м'яке покарання - 1 рік і 7 місяців виправних робіт.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...