Володимир Гройсман: головні факти з життя нового прем'єра

У 2006 році 28-річний В. Гройсман став наймолодшим мером обласного центру України - міста Вінниці.

Володимир Гройсман. Фото: investigator.org.ua.

Верховна Рада України обрала Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра України. Відповідне рішення підтримали 257 парламентаріїв, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з офіційною біографією, з 1994 по 2005 рік Володимир Гройсман працював на керівних посадах в комерційних структурах. У 2003 році Володимир Гройсман отримав диплом юриста в Міжрегіональній академії управління персоналом. У 2010-му отримав другу вищу освіту: закінчив Національну академію державного управління за спеціальністю "Управління на регіональному і місцевому рівнях". На той час він уже чотири роки був наймолодшим мером обласного центру в Україні.

У 2002 році 24-річний Володимир Гройсман переміг на виборах в мажоритарному окрузі № 29 і став наймолодшим депутатом Вінницької міської ради.

У березні 2006 року за підтримки "Нашої України" і БЮТ Володимир Гройсман у віці 28 років перемагає на виборах мера Вінниці. У лютому 2014 Володимир Гройсман був призначений віце-прем'єром - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

На позачергових парламентських виборах восени 2014 року Гройсман пройшов до парламенту четвертим номером за списком "Блок Петра Порошенка". 27 листопада 2014 року він був обраний спікером Верховної Ради.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...