Волонтерів - у Раду:Тетяна Ричкова перемогла на проміжних виборах

На проміжних виборах у 27 окрузів Дніпрі перемогла волонтер Тетяна Ричкова.

Тетяна Ричкова. Фото nv.ua

За результатами обробки 100% протоколів в окрузі №27 у Дніпрі перемогла волонтер Тетяна Ричкова, повідомляють Патріоти України.

Про це свідчать дані на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.

Згідно результатам підрахунку голосів, Ричкова набрала 44,57% голосів. Її найближчий суперник Загід Краснов отримав 36,79% голосів. Решта кандидатів набрала менше 1,5% голосів.

Нагадаємо, 17 липня у семи мажоритарних округах відбулися довибори у Верховну Раду. Серед причин проведення довиборів у парламент: перехід раніше обраного кандидата в уряд, крісло губернатора і смерть внаслідок нещасного випадку депутата Ігоря Єремеєва у Волинській області.

Повідомлялося також, що явка на проміжних виборах в Верховну Радусклала 32,94% виборців.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...