Волонтери передали десантникам 80-ї аеромобільної бригади унікальний реанімобіль

Японський реанімобіль Toyota Granvia оснащений всім необхідним для надання медичної допомоги на передовій.

Бійці 80-ї бригади отримали в подарунок реанімобіль. Фото: Фейсбук.

Бійці 1 батальйону 80-ї аеромобільної бригади отримали оснащений всім необхідним реанімобіль, кошти на купівлю якого збирали всім миром. Про це в Facebook написав львівський волонтер Олег Панасенко, передають Патріоти України.

«Завдяки вам мені вдалося зібрати (відсутні) 2800 доларів. Географія: США, Ізраїль, Росія, Київ, Львів, Крим, Донецька і Луганська області. Люди є скрізь. Дякую за довіру!»- написав Панасенко.

Спецавтомобіль моделі Toyota Granvia оснащений всім необхідним для надання медичної допомоги на передовій.

«Спільними зусиллями ми реалізували черговий великий волонтерський проект! Благодійний фонд «Народна підтримка воїнів АТО» спільно з волонтерами Панасенко Олегом та Олексієм Дубинкою закупили реанімобіль для військовослужбовців 1 бата, 80 ОДШБ.

Реанімобіль в відмінному технічному стані, напханий різною технікою і приладами, є запасний комплект витратних матеріалів та інше. Перед самою передачею автомобіль пройшов діагностику і капітальний ремонт з заміною всіх зношених вузлів», - зазначив волонтер Сергій Глотов.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...