​Вона повстала: Тимошенко звинуватила Парубія у диктатурі (відео)

У понеділок вдень рутинний розгляд питань на погоджувальній раді голів фракцій парламенту був перерваний полум’яним виступом лідерки «Батьківщини»

Юлія Тимошенко накинулась зі звинуваченнями на спікера парламенту Андрія Парубія, зазначають Патріоти України.

"Подивіться в порядок денний - там тільки "Народний фронт". У нас крім "Народного фронту" і "Блоку Петра Порошенка" є інші фракції в парламенті, чи ні? Чому не ставиться наш законопроект про тимчасову слідчу комісію щодо тарифів?" - вибухнула Юлія Тимошенко.

На стримане зауваження спікера, що це питання має бути розглянуте у четверг, запальна Юлія Володимирівна вжалила: "Якщо диктатура в парламенті, ви про це так і скажіть!".

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...