​Воно не хоче в «павліки морозови»: Захарченко розігнав жовтенят-піонерів "захарівців"

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, дізнавшись, що його "колеги" дали старт роботі першої в "молодій республіці" дитячій громадській організації (ГО) "захарівці", був в шоці.
Олександр Захарченко

Лідер лугандонців запевняє, що чув про ідею створити в «ДНР» аналогу жовтенят-піонерів, але про те, що це утворення назвуть "захарівці" - знати не знав, зазначають Патріоти України. За його словами, "нормально, коли підрозділ носить ім'я командира". Але тут-то мова про дитячу мирну організацію.

"Я вважаю, що назва неприйнятна. Хотів би звернутися до колег, щоб ще подумали. Нехай винесуть на громадське обговорення", - заявив ватажок «ДНР».

Найцікавіше, що в цій ситуації Захарченко програє в будь-якому випадку. Ставленика Кремля вже звинуватили в "культ особи". До того ж, як виявилося, "керівник" «ДНР» взагалі не при справах настільки значущої події, як поява ГО, яке нарікають його ім'ям.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...