"Воры и бездельники": Москва вирішила покарати керівництво Криму

Сенатор від Криму назвала конфлікт Аксьонова з урядом "робочим моментом", однак у столиці РФ дуже невдоволені заявами "Гобліна" про те, що на розвиток півострову й досі не перерахували жодної копійки.

Сергій Аксьонов. Фото: www.mega-stars.ru.

Уряд РФ незадоволений тим, як працює так званий голова Криму Сергій Аксьонов. За інформацією фахівців уряду, "професіоналізм і якість роботи регіональної влади викликає серйозну стурбованість у керівництва уряду", повідомляють Патріоти України з посиланням на depo.ua.

За даними джерела, 18 грудня в ході круглого столу "Крим і виклики для Росії. Розвиток в умовах санкцій" глава республіки Сергій Аксьонов заявив, що з передбачених федеральним бюджетом на 2015 рік коштів на реалізацію заходів ФЦП "Соціально-економічний розвиток Республіки Крим та міста Севастополя до 2020 року" Криму "досі не було перераховано жодної копійки".

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...