Ворог завжди напоготові: Україні вдалося запобігти 300 терактам Росії, - Порошенко

Втім, і українські правоохоронці працють - великої кількості терактів вдалося уникнути. Але це не означає, що Москва вже зупинилася..

Петро Порошенко. Фото: mosmonitor.ru

Росія неодноразово готувала теракти на території України Про це заявив президент України Петро Порошенко в інтерв'ю болгарському каналу bTV, повідомляють Патріоти України.

Він запевнив, що держава співпрацюватиме з Туреччиною для викриття терористів, які влаштували вибухи у аеропорту Стамбула. Втім, за його словами, Україна також могла стати жертвою терактів через Росію.

"Тільки за останній рік ми запобігли близько 300 терористичним атакам, які готувалися з боку Російської Федерації. Терористи готувалися в підготовчих центрах на території Курської, Белогородской і Ростовській областях. Ми їх затримали з вибуховими речовинами під час підготовки терористичних актів і продемонстрували світу", - наголосив Порошенко.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...