Зганьбив у прямому ефірі: Шендерович назвав Путіна сином прибиральниці (відео)

Відомий російський письменник-сатирик згадав про бандитське минуле російського президента та його шлях на кремлівський Олімп.

Віктор Шендерович. Фото:365news.biz

У РФ вибухнув скандал навколо російського письменника і публіциста Віктора Шендеровича, який назвав в ефірі однієї з передач президента РФ Володимира Путіна сином прибиральниці. Розшифровка передачі від 24 грудня, опублікована на сайті "Ехо Москви", була вилучена, передають Патріоти України з посиланням на сайт Медуза.

На момент видалення її подивилися близько 50 тис. відвідувачів сайту. За словами головреда сайту Віталія Рувинського, передачу вирішили видалити, оскільки в ній міститься "велика кількість особистих образ" на адресу Путіна.

Пізніше розшифровка з'явилася на сайті журналіста Олега Кашина, а відеозапис передачі був розміщений на YouTube. Шендерович згадував в ефірі публікацію, де стверджувалося, що тренером Володимира Путіна був кримінальний авторитет Леонід Усвяцов, наближені якого створили тамбовську ОПГ і в даний час стали великими бізнесменами.

"Цей Леонід Усвяцов (тренер Путіна по дзюдо), який відсидів 20 років, між двома ходками встиг взяти участь у вихованні майбутнього президента Росії. Саме у нього в секції займався з 16 років Володимир Путін, саме Усвяцов влаштував його, сина прибиральниці і вахтера зі спортивною квотою в блатний ЛДУ.

Його (Усвяцова, - ред.) застрелили в кримінальних розбірках в Пітері, він лежить на Большеохтінському кладовищі з паскудною автоепітафією на могильній плиті. Я посоромлюся читати цей віршик в ефірі "Ехо Москви", але поцікавтеся, і ви дещо зрозумієте.

Ось звідки у нашого президента це "бити першим", звідки цей чудовий стиль, вся поетика його мови: "відрізати, щоб не виросло", "замучитеся пил ковтати". В цілому дуже добре засвоєні уроки життя", - сказав Шендерович.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...