"Вова, прощавай": Китай підтримав ідею створення міжнародного трибуналу по справі малайзійського "Боїнгу"

Провести трибунал по катастрофі Boeing закликають також Малайзія, Україна, Австралія, Нідерланди та Бельгія

Фото: trident-ua.info

У зовнішньополітичному відомстві Китайської народної республіки заявили, що катастрофа, яка відбулася з малайзійським Боїнгом - це справжня трагедія. Крім того, в КНР заявили, що підтримують ідею створення міжнародного трибуналу по даній справі, повідомляють Патріоти України з посиланням на inforesist.org.

«Китайська сторона виступає за те, щоб провести незалежне, справедливе і об'єктивне розслідування відповідно до резолюції 2166 Ради безпеки ООН і притягнути до відповідальності винних», - сказано в повідомленні МЗС КНР.

Провести трибунал по катастрофі Boeing закликають Малайзія, Україна, Австралія, Нідерланди та Бельгія. Російське МЗС виступило з критикою ідеї про проведення трибуналу, називаючи її «передчасною і нелогічною».

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...