​Врятувати Москву знов від фашистів: Після відходу Обами росіян почнуть лякати Ангелою Меркель - The New York Times

Стримана і інтелігентна німкеня з колишньої НДР з лівоцентристськими поглядами, стає найрадикальнішим новим "Черчиллем" Заходу, що загниває під впливом праворадикальних популістів і безвідповідальних конформістів.

Після відходу Барака Обами з поста президента США кремлівська пропаганда зробила з канцлера ФРН Ангели Меркель ворога Росії №1, повідомляють Патріоти України з посиланням на The New York Times.

На думку авторів статті, відхід далеко не «яструба» Барака Обами вже не за горами, тому президенту РФ Володимиру Путіну необхідно представити громадськості нового негативного героя для росіян. Саме таким «героєм» може стати Ангела Меркель.

Причиною цього може стати те, що в 2014 році голос канцлера Німеччини став вирішальним в питанні введення санкцій відносно Російської Федерації внаслідок анексії українського Криму. Більш того, в 2015 році Німеччина прийняла мільйони біженців, після чого цей важкий крок повторили і інші європейські держави.

Такка ініціатива дуже не сподобалася російським націоналістам, так як своїми діями ФРН «розмила європейську культуру». Серед іншого Ангела Меркель продовжує залишатися прихильницею об'єднаного Європейського союзу, який може створити негласний політичний і економічний оплот проти РФ.

Був у цивільному та без зброї: У Польщі затримали дезертира з російської армії

середа, 8 травень 2024, 12:43

У Польщі на кордоні з Білоруссю затримали дезертира з російської армії. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України. Затриманому російському солдату 41 рік. Він був у цивільному і без зброї. Усе вказує на те, що він намагався нелегально проник...

"Застосували майже всі типи озброєння": Речник Повітряних сил розкрив деталі масованої атаки РФ та спрогнозував, чи здатний ворог її повторити

середа, 8 травень 2024, 12:29

Сьогодні ворог здійснив чергову комбінованої атаку по Україні після нетривалого затишшя. Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону прокоментував ворожий удар та розповів, чи здатні росіяни його повторити, передають Патріоти України. "Це...