​"Всё пропало", "відьма" бере гору: З Вашингтону надійшли дуже погані для режиму Путіна новини

У США спостерігається різке падіння підтримки кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа. Розрив між Клінтон і Трампом збільшився втричі

За свідченнями московських політологів у Кремлі просто тихо панікують від перспективи коли провідну потугу світу замість «м’якотілого» Обами очолить не «договороспроможне пугало» Трамп, а ця «шалена баба», нагадують Патріоти України. Після останніх скандалів з кандидатом-республіканцем, настрої серед громадян помітно змінились. Про це свідчатьдані опитування, проведеного спільно телеканалом NBC News та виданням The Wall Street Journal.

Дослідження, проведене перед другими президентськими дебатами, показує, що Клінтон з-поміж чотирьох кандидатів у президенти має 46% підтримки потенційних виборців у порівнянні з 35% у Трампа. Лібертаріанець Гері Джонсон отримав 9%, а кандидат від Зеленої партії Джилл Стейн – 2% голосів.

У голосуванні з-поміж двох основних кандидатів (Клінтон і Трампом) різниця підтримки виборців збільшується до 14%. За демократку готові проголосувати 52% людей, за Трампа 38%.

Різке падіння підтримки Трампа спостерігається на тлі оприлюднення минулої п’ятниці американськими ЗМІ скандальних записів з непристойними сексуальними висловлюваннями республіканця.

Висловлювання Трампа вплинули і на виборчу кампанію до Конгресу США. Наразі демократи випереджають республіканців у соцопитуваннях: понад 7% американських громадян хочуть бачити контроль Демократичної партії в Конгресі. При цьому цей розрив збільшується. Лише минулого місяця демократи лідирували з 3% переваги.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...