Все через Путіна: Німецький політик про те, що втратила Росія після вторгнення в Україну

Розширення партнерства з Росією Європа зупинила, запровадивши про РФ санкції, коли Москва проявила військову агресію на українській території.

Норберт Реттген. Фото:telegraf.com.ua

До вторгнення Росії на українську територію, Європа була готова до розширення партнерства з Москвою. Про це заявив член німецької партії канцлера Ангели Меркель Норберт Реттген, передають Патріоти України з посиланням на DW.

"Якби не було анексії Криму та військового вторгнення в Україну, всі у Німеччині продовжували б говорити: ми хочемо розширення партнерства з Росією. У нас було Партнерство для модернізації з Росією, ми розширили G7 до G8, створили Раду НАТО-Росія. Тобто ми дійсно були на шляху до розширення партнерства з РФ", - розповів німецький політик.

Як відомо, розширення партнерства з Росією Європа зупинила, коли Москва проявила військову агресію, додав Норберт Реттген. Натомість Росія отримує санкції від Заходу.

Країни G7 уже заявили про готовність ввести нові економічні обмеження. До складу G7 входять Великобританія, Німеччина, Італія, Канада, США, Японія та Франція.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...