"Все йде точно по плану "Шатун": Зорян Шкіряк назвав масові протести в Києві провокаціями РФ

Радник Авакова подякував Хатії Деканоїдзе за титанічну роботу на посаді очільника Нацполіції і запевнив, що правоохоронні органи впораються з усіма викликами сьогодення.

Зорян Шкіряк. Фото: glavnoe.ua.

Ніякої деморалізації або паніки в правоохоронних органах через відставку Хатії Деканоідзе і підвищеного рівня терористичної загрози немає. Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Коментуючи відставку Хатії Деканоідзе з поста глави Нацполіції, він заявив, що курс на реформи у правоохоронній системі не буде згорнуто, він триватиме.

"Хатія зараз перебуває тут. Вона продовжує бути поруч із поліцейськими. Це рішення не було спонтанним. Ми вдячні їй за титанічну роботу, яку вона зробила заради реформування правоохоронної системи. Не потрібно конспірології. Нічого не зміниться. Курс на реформи триватиме. Ніякої деморалізації або паніки немає. Ви це можете бачити за чіткими і злагодженими діями правоохоронців", - розповів радник Авакова.

"Ми не відкидаємо, що будуть спроби здійснити ті чи інші провокації. Загроза є, і ми про це попереджали, але ми готові на всі виклики", - прокоментував Шкіряк ситуацію з протестами в центрі Києва.

"Ви бачите, те, що було оприлюднено місяць тому, зараз відбувається. Діють чітко за планом. Все збувається, як під копірку. Комусь потрібно качати, комусь треба мотатися в Москву, отримувати інструкції, діяти чітко за планом Суркова", - прокоментував Шкіряк інформацію про так званий план Суркова "Шатун", оприлюднений СБУ та українськими хакерами.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...