Все, на що здатний "Гоблін": Образившись за "Московія", Аксьонов запропонував перейменувати Україну

"Україну перейменувати в Росію - це було б нормально!" - Аксьонов.

Сергій Аксьонов. Фото: Гліб Щелкунов / «Коммерсант»Глава Республіки Крим Сергій Аксьонов запропонував в якості відповіді на ініціативу Верховної Ради про перейменування Росії в «Московію» назвати Україну Росією, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Українуперейменувати в Росію - це було б нормально», - зазначив він. За його словами, «в керівництві України нормальних людей уже не залишилося». Аксьонов висловив думку, що з боку Києва можуть з'явитися настільки ж незвичайні ініціативи: «Прогнозувати дії цих політиків неможливо, це не піддається опису». Він констатував, що «навіть наука безсила допомогти».

18 лютого РФ стало відомо про те, що Верховна Рада України включила до порядку денного законопроект, який забороняє назву «Росія» стосовно Російської Федерації і вводить замість нього найменування «Московія». У документі міститься положення про те, що «найменування" Русь "і похідне від нього" Росія "» є історичними назвами України. У зв'язку з цим в проекті нормативного акта забороняється використання «історичної назви території України в якості назви або синоніма Російської Федерації». Замість цього пропонується «всім органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам і організаціям (...) рекомендувати використовувати замість слова" Росія "(...) історична назва території сучасної Російської Федерації -" Московія "».

Автор проекту - депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Оксана Корчинська - дружина глави партії «Братство» і колишнього лідера націоналістичної української партії УНА-УНСО Дмитра Корчинського. Нагадаємо, в листопаді 2014 року Верховний суд Росії визнав організації УНА-УНСО і «Братство» екстремістськими і заборонив їх діяльність в Росії. Відносно Корчинського Слідчий комітет Росії порушив дві кримінальні справи. Йому інкримінуються заклики до розв'язування війни і терористичної діяльності.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...