Все що міг, вже продав? "Мне торговать нечем", - Єфремов відмовився йти на угоду зі слідством

Підозри, які висунуті екс-главі фракції ПР в Раді, він заперечує.

Олександр Єфремов не бажає співпрацювати зі слідством. Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

Екс-глава фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов не збирається йти на угоду зі слідством. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ЛІГА .net.

Відповідаючи на відповідне запитання журналістів в залі суду, Єфремов сказав: "Для того щоб це робити, треба чимось торгувати. Мені торгувати нічим".

Підозри, які висунуті Єфремову, він заперечує. "Мені не надали ніяких доказів. Є тільки свідчення деяких свідків. Видно, (справа. - ред.) сфальсифікована", - заявив Єфремов.

Як відомо, 1 серпня Печерський районний суд Києва заарештував колишнього народного депутата від фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до 28 вересня. 30 липня Генпрокуратура затримала Єфремова в аеропорту "Бориспіль".

Йому висунуто підозру в створенні терористичного угруповання і посяганні на територіальну цілісність України.

Якщо ми втратимо ці висоти...: У Часовому Яру вирішується доля Донецької області, - Дикий

неділя, 12 травень 2024, 11:30

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий розповів, що за Часів Яр тривають важкі бої, росіяни не мають просування у місті. Про це він розповів в етері "Еспресо". "Я думаю, що в росіян не має мети захопити Часів Яр під конкретну дату. Вті...

Віцеканцлер Швейцарії помер під час гірського походу

неділя, 12 травень 2024, 11:28

У п’ятницю, 10 травня, під час походу в гори помер віцеканцлер Швейцарії Андре Сімонацці. Політику було 55 років. Про це повідомила пресслужба швейцарського уряду. «Він любив шукати відпочинку в горах. У п'ятницю він знепритомнів під час одного зі свої...