Все в нас буде добре: Прокремлівський кандидат програв вибори президента Австрії, переможець має українське коріння

Тріскотня московських ЗМІ про імовірну, і, навіть, впевнену перемогу «друга Росії» виявилась марною. Грошенята «північного спонсора» теж, як кажуть, тю-тю. Гоффер вже визнав свою поразку, зазначивши, що йому "дуже сумно" від цього.


За підсумками повторного другого туру голосування на виборах президента Австрії перемогу здобув незалежний кандидат Александер Ван дер Беллен, залишивши на другому місці ультраправого Норберта Гофера, який не приховував проросійської направленості.Про це повідомляє австрійське видання The Local, зазначають Патріоти України.

За даними попереднього підрахунку голосів, Ван дер Беллен отримав підтримку 53.6% виборців, Гофер – 46,6%. Підрахунок голосів, що надійшли поштою ще триватиме, але на попередніх турах виборці, що голосували поштою, підтримували Ван дер Беллена зі значною перевагою.

Нагадаємо, раніше Конституційний суд Австрії визнав недійсними результати президентських виборів. Вони були скасовані через порушення процедури підрахунку виборчих бюлетенів в окремих округах.

За результатами другого туру Александер ван дер Беллен з незначним відривом також переміг Гофера.

Раніше повідомлялося, що у новообраного президента Австрії виявили українське коріння. Прадід Александера ван дер Беллена походив з України.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...