Все з вами зрозуміло: Рада "дурня не валяла" - візовий режим із РФ не розглянула

У багатьох спостерігачів склалось враження, що поводирі-патріоти та поводирки українського парламенту, котрі напередодні "рвали на собі вишиванку", почали тихенько зливати тему

Ілюстрація:uazmi.org

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій закрив засідання Верховної Ради, так і не розглянувши проект постанови про запровадження візового режиму з РФ. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

Нардепи встигли прийняти закон про продовження мораторію на продаж землі та розглянули законопроект про створення Державного дорожнього фонду. Аби встигнути розглянути ці рішення, Парубій продовжив засідання Ради на 15 хвилин.

На розгляд питання щодо візового режиму не вистачило часу. Лідер фракції БПП Ігор Гринів у коментарі для "Української правди" сказав, що парламент просто не встиг дійти до постанови про візи.

"Чому не голосували за візовий? Тому що ми встигли проголосувати за інші законопроекти, ми ж дурня не валяли", - наголосив політик.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...