​"Все закончится плачевно и для Кремля, и для народа РФ": Російський експерт про провокації Кремля з Ту-160 у Венесуелі

На більш серйозні провокації проти потужного противника росіяни не зважаться. Проте у Вашингтоні все одно на це відреагують дуже жорстко.​

Росія намагається "лякати" більш сильного противника. Ілюстрація: соцмережі.

Поставки російських стратегічних бомбардувальників Ту-160 до Венесуели - це новий крок Кремля в конфлікті зі США. Наслідки РФ не сподобаються. Своєю думкою про скандальний вчинок керівництва РФ поділився в Facebook військовий експерт і блогер Ель Мюрид, передають Патріоти України.

Днями стало відомо про постачання Росією двох Ту-160 дружньому режиму Венесуели. Це, запевнив Мюрид, "ответка" Кремля на швидку появу кораблів США в Чорному морі. Дії путінського режиму недалекоглядні і дуже небезпечні, попередив він. РФ явно планує застосовувати бомбардувальники для "патрулювання" біля кордонів США. На більш серйозні провокації проти потужного противника росіяни не зважаться. Проте у Вашингтоні все одно на це відреагують дуже жорстко.

"Организовать патрулирование Восточного побережья США в качестве системной угрозы Россия не в состоянии, одиночные полеты будут скорее раздражать, чем пугать. В отличие от США, которые способны системно организовать патрулирование Черного моря, неукоснительно соблюдая при этом конвенцию Монтре", - підкреслив експерт, уточнивши, що влада РФ вже не бачать риски, через яку не можна переступати. І це може змусити США "підняти градус" ескалації.

При такому сценарії Росія не зможе нічого протиставити американцям. Проблема в тому, підкреслив Мюрид, що сьогодні в Кремлі явно втрачено зв'язок з реальністю і вони цілком можуть піти на ескалацію, поставивши під удар власний народ.

"Как настоящие бандиты, они привыкли прикрываться слабыми и беззащитными - то есть народом. Который они формально должны защищать. На деле же - втягивают его в свои авантюры, создавая угрозу в первую очередь именно ему", - резюмував Мюрид.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...