Все зло від Сєні: Тимошенко накинулася на прем'єра-невдаху

Питання відставки Арсенія Яценюка - це питання національної безпеки України.

Юлія Тимошенко. Фото: visti.ks.ua.

Відставка Арсенія Яценюка - це питання національної безпеки України. Про це "Подробицям тижня" заявила Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина". Політик вважає звільнення прем'єра необхідним для збереження України, передають Патріоти України.

- Питання відставки Арсенія Яценюка - прем'єр-міністра України - це питання національної безпеки України. Кожен день, навіть кожну годину, поки ця людина залишається на посаді, формується загроза національним інтересам України.

Саме під його керівництвом практично знищені доходи українських родин. Під його керівництвом знищена економіка України, зруйновані вщент фінанси. Тренд на падіння валового внутрішнього продукту став єдиним брендом, який сьогодні відчуває наша держава.

І тому звільнення прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка - це питання збереження України. Чи буде він звільнений, рішення приймаються не в парламенті. Рішення приймаються на певному круглому столі з 7 керівників, які реально, де-факто, керують державою.

Це президент, прем'єр-міністр, секретар РНБО, міністр внутрішніх справ і лідер БПП Юрій Луценко. Насправді ці люди сьогодні вирішують долю держави. Я сподіваюся, що прем'єр-міністр буде звільнений негайно, або напише заяву про відставку. Далі нам треба формувати уряд.

Нам треба поставити ультимативно питання, міністрів повинні формувати не політичні сили, а кандидатури міністрів повинно запропонувати громадянське суспільство, разом з асоціаціями, які підтримують підприємців. Нам потрібні фахівці, нам потрібні не корупціонери, нам потрібні сильні, впевнені люди, які знають як реформувати державу. Я вірю, що зміни в Україні будуть. І ми ці зміни будемо обов'язково проводити.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...