Все зрозуміло? "Росія не перестане продавати зброю і Вірменії, і Азербайджану", - Дмитро Медведєв

Якщо Росія перестане продавати зброю Вірменії і Азербайджану, цим займуться інші країни. - У негідників завжди є відповідь на незручне запитання.
Дмитро Медведєв

Прем'єр Росії потряс цинічною заявою світове співтовариство, побічно підтвердивши зацікавленість Кремля в ескалації карабахського конфлікту, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Якщо ми собі уявимо на хвилинку, що Росія відмовилася від цієї ролі, ми ж прекрасно розуміємо: це місце порожнім не буде. Будуть купувати зброю в інших країнах. Ступінь її смертоносності від цього не зменшиться", - заявив ДАМ в ефірі телеканалу "Россия 1".

За словами соратника Путіна, немає впевненості в тому, що "прихід на цей ринок постачальників зброї з інших країн полегшить ситуацію". Прем'єр-міністр РФ висловив думку, що ситуація в Нагоргому Карабасі, "швидше за все, стане складнішою".

"Я вважаю, що зброя може і має купуватися не тільки для того, щоб її колись використовувати, а для того, щоб вона було чинником стримування, і ось цей момент потрібно оцінювати всім сторонам конфлікту", - наголосив Медведєв.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...