"Всем с#ать в раствор": В мережі опублікували відео будівництва Керченського моста

У російських будівельників виникли проблеми з затримкою фінансування.

Будівництво Керченського моста. Скріншот.

На каналі російського гумористичного проекту Nemagia з'явився ролик, який висміює будівництво моста з Росії в анексованому Криму. Автори ролика, зокрема, представили своє бачення того, як будується міст, в умовах недавніх проблем з фінансуванням цього проекту, пишуть Патріоти України.

Раніше повідомлялося, що під час будівництва Керченського мосту виникли проблеми з затримкою фінансування в зв'язку з переведенням контракту на казначейський супровід. Тоді гендиректор генпідрядника - "Стройгазмонтаж" - Андрій Кириленко поскаржився в Мінтранс і Росавтодор на критичну ситуацію в компанії через те, що кошти не могли перерахувати кілька місяців.

На рахунках Росавтодора в казначействі тоді зависло 57 млрд рублів, оскільки в контракті і розпорядженні уряду про будівництво моста було зазначено, що проводити розрахунки потрібно через банк. Зміни в документи внесли в липні, а 21 липня почалися перші платежі. В середині серпня глава Росавтодору Роман Старовойт говорив, що вже виплачено близько 11 млрд рублів.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...