Втечуть з Мордору: Турчинов "напророкував" хвилю еміграції з РФ в Україну

Ще в 2014 році з'явилося рішення РНБО доручити Кабінету Міністрів ввести візовий режим з Росією.

Олександр Турчинов. Фото: gazeta.ru.

Україні потрібно готуватися до міграційного потоку, який хлине через кризу в Росії. Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Росія високими темпами спалює свої ресурси на посилення свого військового потенціалу, при цьому ціни на енергоносії падають, санкції діють, а криза неефективності управління, притаманна будь-якій авторитарній і тоталітарній країні, тільки підсилює всі ці руйнівні процеси. Настане час, і ми ще зіткнемося з колосальною міграційною хвилею, яка може хлинути з Росії в Україну. Тому я переконаний, що нам краще зараз себе захистити, ніж це робити постфактум", - заявив Турчинов.

За його словами, в 2014 році з'явилося рішення РНБО доручити Кабінету Міністрів ввести візовий режим з Росією. "Я переконаний, що візовий режим дозволить нам захистити себе від проникнення на нашу територію тих, хто їде сюди займатися далеко не мирними ініціативами, а розвідувально-підривною діяльністю. І візовий режим в цьому контексті є досить ефективним фільтром", - зазначив Турчинов.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...