Втікач-мільйонер: У Панамі Каськів володіє нерухомістю більше, ніж на 500 тис євро - ГПУ

Щодо власності Каськіва у Панамі, силовикам відомо про кілька дорогих об'єктів, вартість яких перевищує суму застави.

Владислав Каськів. Фото:www.pravda.com.ua

Колишній голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, якого затримали у Панамі, володіє там об'єктами нерухомості, вартість одного з яких перевищує 500 тисяч євро. Про це розповів заступник генерального прокурора Євген Єнін, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Він розповів, що через різницю у 8 годин із Панамою говорити про внесення застави поки рано. "Нас мають поінформувати про факт внесення застави і ми про це повідомимо", - додав він. Щодо власності Каськіва у Панамі, Єнін повідомив, що силовикам відомо про кілька дорогих об'єктів, вартість яких перевищує суму застави.

"За наявною у нас інформацією, це не єдиний об'єкт, яким володіє Каськів у Панамі", - сказав він. Загальну суму активів Каськіва у Панамі Єнін не став озвучувати.

Як повідомлялося раніше, Каськів обіймав посаду голови Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України у 2010-2014 роках.

18 серпня генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання Каськіва панамськими правоохоронцями. За даними міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Каськів вивів з України 255 млн грн.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.