"Ввести миротворцев… в Киев!": Російський пропагандист відзначився цинічною заявою по Україні (відео)

Фото: YouTube

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що підтримує введення в Україну миротворчого контингенту, однак лише за умови, що це будуть росіяни та їх розмістять у Києві. Зухвале висловлювання він озвучив у ефірі своєї програми "Воскресный вечер" на телеканалі "Россия 1", повідомляють Патріоти України.

"Звичайно, я двома руками за миротворців. Я вважаю, миротворців треба запроваджувати терміново, тільки російських миротворців і, судячи з усього, тільки в Київ", - зазначив він. Слід зазначити, що такою цинічною пропозицією Соловйов вирішив відреагувати на погроми російських установ у Києві членами ОУН.

"Нам колись Волкер (спецпредставник США з питань України, - ред.) говорив: "Чого ви так нервуєте? Дивіться, немає ж ніяких проблем у росіян там, де немає впливу Росії". У Києві - 50 дітей, заходить банда під проводом, як я розумію, місцевого депутата, ну, не місцевого, а Верховної Ради, поліція зникає, зіпсувавши повітря від страху, а покидьки, залишивши купу всього, ще й кажуть: "Ми тепер прийдемо вас палити"! І поліція каже: "Нас тут немає", - обурився пропагандист.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...