"Ви - в українському парламенті!": У Раді виступ екс-регіонала перервали через російську мову (відео)

Євген Балицький з парламентської трибуни розповідав про екологічну ситуацію в Запорізькій області, причому висловитися державною мовою, як парламентар, не захотів.

Євген Балицький. Фото:скрін відео

Заступник голови Верховної Ради Оксана Сироід попросила вимкнути мікрофон під час виступу на засіданні парламенту народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Євгена Балицького через його відмову говорити українською мовою. Відео з виступом опоблоківця викладено на Youtube, передають Патріоти України.

Депутат з парламентської трибуни російською мовою розповідав про екологічну ситуацію в Запорізькій області. Сироід звернулася до нього з проханням говорити державною мовою, оскільки він знаходиться в українському парламенті.

Після того, як Балицький продовжив виступ російською мовою, мікрофон йому відключили.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...