Вибухи в Луганську: В ОБСЄ розповіли подробиці інцидентів

Вчора в місті пролунали два вибухи, в результаті одна людина загинула, ще кілька отримали поранення.

В Луганську підірвали авто. Ілюстрація: TopUkr.

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ підтвердили, що в окупованому Луганську сталося два вибухи. Про це повідомляє прес-служба Організації з безпеки і співпраці в Європі, передають Патріоти України.

Перший вибух команда СММ почула приблизно в 200 м на південний схід від свого місця розташування. За оцінкою, цей вибух прогримів неподалік будівлі на пл. Героїв ВВВ 10а, яку терористи "ЛНР" використовують в якості штаб-квартири.

"Пізніше спостерігачі побачили, що місце вибуху на вул. 3-й Донецькій, 1/2 було оточено озброєними членами "ЛНР" у формі поліцейського типу, внаслідок чого їм не вдалося нічого зафіксувати", - йдеться в повідомленні.

Через півтори години члени патруля СММ почули ще один вибух, що пролунав приблизно в 150 м на північ від місця попереднього вибуху в Луганську.

В результаті події одна людина загинула, ще кілька отримали поранення.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що в окупованому Луганську стався вибух.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...