"Виходу немає. Росія впаде з величезним гуркотом", - депутат Держдуми

Засновник групи компаній "Рольф" вважає, що російська влада намагається відстрочити катастрофу замість того, щоб плавно виходити з кризової ситуації.

Російська влада обрала шлях, який веде до прірви. Фото: ru.tsn.ua.

Депутат Держдуми VI скликання, засновник групи "Рольф" Сергій Петров заявив, що Росія зайняла дорогу, на якій не залишилося еволюційного виходу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Русского еврея.

"Я знаю, що ми зайняли дорогу, на якій еволюційного виходу, швидше за все, не залишилося, ми майже пройшли точку неповернення, і ймовірно, система впаде з великим гуркотом, як будь-яка негнучка структура", - розповів Петров.

Він зазначив, що такі країни, як Індонезія, Філіппіни і Аргентина, десятиліттями накопичували неефективність, а диктатори сприяли зосередженню активів в руках наближених.

"Накопичується диспропорція, триває деградація інститутів. Під нормально працюючими інститутами я розумію, наприклад, поліцію, яка виконує насамперед закони, а не розпорядження міністра внутрішніх справ. У нас же дуже багато людей наділяють такі слова як "конкуренція" вельми екзотичним значенням", - пояснив депутат.

Петров додав, що влада намагається відстрочити катастрофу замість того, щоб плавно виходити з кризової ситуації.

"З якогось моменту ми починаємо боятися будь-якої реформи, тому що вона миттєво погіршить ситуацію. Розуміючи, що без реформи нас в перспективі чекає погіршення, ми все-таки вибираємо катаклізми завтра, ніж плавний вихід сьогодні. Якби ми почали реформи в 70-і роки в СРСР, ми так, може, і не падали б в 1991 році", - підсумував він.

У 2007 році, коли Петров пішов в політику, його компанія "Рольф" мала оборот майже $4 млрд. Вона займалася дистрибуцією автомобілів Mitsubishi і Hyundai, автодилерським бізнесом на Росії і в Казахстані. У 2015 році виручка групи впала до $1,9 млрд, однак компанія зберігає статус найбільшого автодилера на Росії.

У Держдумі Петров голосував проти пакету Яровий і не голосував за окупацію Криму.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...